Inga produkter i varukorgen

Art nr: Bellis-98G

Bellis-98G (Grönlackerat)

13.495kr 14.995kr

Delbetala till 0% ränta, från 1125kr/mån.
Beräknad leverans: "Klicka här för att se leveranstid"

Bellis-98G (Grönlackerat) har en yta av 9,8 m2.
Bredd: 256cm   Längd: 382cm   Höjd: 236cm
(Takfotshöjd: 140cm)
Stomme av pulverlackerad aluminium (Färg: Mossgrön RAL6005) och kanalplast tillverkad av UV-beständig polykarbonat.

-6mm slagtålig kanalplast
-Dubbelskjutdörr
-Fyra ventilationsluckor
-Integrerade takrännor
-Stålsockel ingår (Grönlackerad)

I stället för glas har vi använt kanalplast med en tjocklek av 6mm, vanligtvis brukar växthus i denna storleksklass vara av 4mm kanalplast men då de inte ger lika bra isolerförmåga och kanalplastens styvhet inte är lika god har vi valt den tjockare kanalplasten. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset har dubbeldörr och fyra ventilationsluckor. Fyra ventilationsluckor är nödvändigt på ett växthus av denna storlek för att ge en god ventilation under varma dagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn till vänster.

Växthuset behöver inga monteringslister då kanalplasten skjuts in i profilerna vilket gör att växthuset får en mycket elegant utsida utan synliga fästfjädrar eller plastlister.

Grönlackerad stålsockel ingår. Stålsockeln ger växthuset en stabil grund och underlättar monteringen. Ståtsockeln gjuts fast och sedan kan växthuset monteras därpå.
Växthuset levereras med utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning_Växthus_Bellis-98G

Kommentera och betygsätt
 
 
 
Miquel
2014-10-02 21:47:55
Office Manager Rusty Largen from Grand Valley, spends time with pursuits including amateur radio, nike free and trekkie. Discovers the charm in visiting destinations around the globe, recently just coming back from Ksar of Ait-Ben-Haddou.

* Obligatoriska uppgifter

*
*