Inga produkter i varukorgen

Art nr: Avena-240G

Avena-240G (Grönlackerad)

35.795kr 38.695kr

Delbetala till 0% ränta, från 2983kr/mån.
Beräknad leverans:  "Klicka här att se leveranstid"

Avena-240G  har en yta av 24,7 m2.
Bredd: 306cm   Längd: 806cm   Höjd: 243cm
(Takfotshöjd: 150cm)
Stomme av pulverlackerad aluminium (Färg: Mossgrön RAL6005) och kanalplast tillverkad av UV-beständig polykarbonat.
"Klicka här för växthusdetaljer"

- 10mm slagtålig kanalplast
- Grönlackerad extra kraftig aluminiumstomme
- Delbar slagdörr, 100cm bred
- Åtta ventilationsluckor
- Integrerade takrännor
Växthuset har en mycket stabil aluminiumstomme och den gröna lacken ger växthuset ett elegant utseende. I stället för glas har vi använt 10mm kanalplast. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset behöver inga monteringslister då kanalplasten skjuts in i profilerna vilket gör att växthuset får en mycket elegant utsida utan synliga fästfjädrar eller plastlister. Aluminiumprofilerna "klickas" ihop genom ett unikt självlåsande system vilket underlättar monteringen och gör att det behövs väldigt få skruvar.

Växthuset är utrustat med åtta ventilationsfönster för att ge en god ventilation under varma sommardagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn till vänster.

Växthuset har en kraftig slagdörr med en bredd av 100cm, dörren är delbar på mitten vilket ger extra ventilationsmöjligheter.

Vi rekommenderar att en grund gjuts eller muras ihop av lecablock där växthuset sedan kan förankras i. Om ni bygger upp grunden lite ovanför marknivå går det med hjälp av ett extra set vi säljer att förlänga dörren så att den går ner till marknivå och ni slipper att ha en hög tröskel eller att bygga en ramp. För mer info se. "Avena-MUR"

Växthuset levereras med en utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning Avena-240G

Kommentera och betygsätt

* Obligatoriska uppgifter

*
*