Inga produkter i varukorgen

Art nr: Cenia-50

Cenia-50

6.595kr 6.995kr

Delbetala till 0% ränta, från 550kr/mån.
Beräknad leverans: "Klicka här för att se leveranstid"

Cenia-50  har en yta av 5,0m2.
Bredd: 195cm   Längd: 258cm   Höjd: 213cm
(Takfotshöjd: 138cm)
Stomme av anodiserad aluminium.

-6mm slagtålig kanalplast för god isolering.
-Skjutdörr (ca: 60cm bred).
-Två ventilationsluckor.
-Integrerade takrännor.
-Stålsockel ingår.

I stället för glas har vi använt kanalplast med en tjocklek av 6mm, vanligtvis brukar växthus i denna storleksklass vara av 4mm kanalplast men då de inte ger lika bra isolerförmåga och kanalplastens styvhet inte är lika god har vi valt den tjockare kanalplasten. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset har två ventilationsfönster i stället för ett, vilket är ovanligt på denna storleksklass men vilket är en stor fördel för att ge en god ventilation under varma dagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn till vänster.

Galvaniserad stålsockel ingår. Stålsockeln ger växthuset en stabil grund och underlättar monteringen. Stålsockeln gjuts fast och sedan kan växthuset monteras därpå.
Växthuset levereras med utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning

Kommentera och betygsätt

* Obligatoriska uppgifter

*
*