Inga produkter i varukorgen

Art nr: Bellis-132

Bellis-132

14.795kr 16.495kr

Delbetala till 0% ränta, från 1233kr/mån.
Beräknad leverans: "Klicka här för att se leveranstid"

Bellis-132 har en yta av 13,2m2.
Bredd: 256cm   Längd: 516cm   Höjd: 236cm
(Takfotshöjd: 140cm)
Stomme i aluminium och kanalplast tillverkad av UV-beständig polykarbonat.

-6mm slagtålig kanalplast
-Dubbelskjutdörr
-Sex ventilationsluckor
-Integrerade takrännor
-Stålsockel ingår

Bellis-132 Består av vårt växthus Bellis-82 som är 8,2m2 och en utbyggnadsdel på 5 m2. Bellis-82 har 5 kanalplastsektioner på långsidan och utbyggnadsdelen har 3 sektioner. />
I stället för glas har vi använt kanalplast med en tjocklek av 6mm, vanligtvis brukar växthus i denna storleksklass vara av 4mm kanalplast men då de inte ger lika bra isolerförmåga och kanalplastens styvhet inte är lika god har vi valt den tjockare kanalplasten. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset har dubbeldörr och sex ventilationsluckor. Sex ventilationsluckor är nödvändigt på ett växthus av denna storlek för att ge en god ventilation under varma dagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn till vänster.

Växthuset behöver inga monteringslister då kanalplasten skjuts in i profilerna vilket gör att växthuset får en mycket elegant utsida utan synliga fästfjädrar eller plastlister.

Galvaniserad stålsockel ingår. Stålsockeln ger växthuset en stabil grund och underlättar monteringen. Ståtsockeln gjuts fast och sedan kan växthuset monteras därpå.
Växthuset levereras med utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning Grundväxthus 8,2kvm
Monteringsanvisning Utbyggnad 5kvm

Kommentera och betygsätt

* Obligatoriska uppgifter

*
*