Inga produkter i varukorgen

Art nr: Bellis-148G

Bellis-148G (Grönlackerad)

19.295kr 21.395kr

Delbetala till 0% ränta, från 1608kr/mån.
Beräknad leverans: "Klicka här för att se leveranstid"

Bellis-148G (Grönlackerat) har en yta av 14,8 m2.
Bredd: 256cm   Längd: 578cm   Höjd: 236cm
(Takfotshöjd: 140cm)
Stomme av pulverlackerad aluminium (Färg: Mossgrön RAL6005) och kanalplast tillverkad av UV-beständig polykarbonat.

-6mm slagtålig kanalplast
-Dubbelskjutdörr
-Sex ventilationsluckor
-Integrerade takrännor
-Stålsockel ingår (Grönlackerad)

Bellis-148G Består av vårt växthus Bellis-98G som är 9,8m2 och en utbyggnadsdel på 5 m2. Bellis-98G har 6 kanalplastsektioner på långsidan och utbyggnadsdelen har 3 sektioner. />
I stället för glas har vi använt kanalplast med en tjocklek av 6mm, vanligtvis brukar växthus i denna storleksklass vara av 4mm kanalplast men då de inte ger lika bra isolerförmåga och kanalplastens styvhet inte är lika god har vi valt den tjockare kanalplasten. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset har dubbeldörr och sex ventilationsluckor. Sex ventilationsluckor är nödvändigt på ett växthus av denna storlek för att ge en god ventilation under varma dagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn till vänster.

Växthuset behöver inga monteringslister då kanalplasten skjuts in i profilerna vilket gör att växthuset får en mycket elegant utsida utan synliga fästfjädrar eller plastlister.

Grönlackerad stålsockel ingår. Stålsockeln ger växthuset en stabil grund och underlättar monteringen. Ståtsockeln gjuts fast och sedan kan växthuset monteras därpå.
Växthuset levereras med utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning Grundväxthus 9,8kvm
Monteringsanvisning Utbyggnad 5kvm

Kommentera och betygsätt

* Obligatoriska uppgifter

*
*