Cenia (5 to 6m2)

3 products

The Cenia greenhouses have an area from 5 to 6,2m2.
The frame is made of oxidized or green powder coated aluminium (Cenia-50 only oxidized). The windows are made of UV-protected polycarbonate hollow sheets.
A steel base is included to secure the greenhouse will be firmly anchored to the ground.
The Cenia model has a sliding door.

Read more
Cenia (5 to 6m2)
Sort

a

a

6.595kr
6.995kr
Buy

a

a

7.895kr
8.395kr
Buy

a

a

8.795kr
9.995kr
Buy

Show more

Växthus av modellen Cenia

Stabila växthus som är robusta och tåliga för vårt nordiska klimat. Stommarna är tillverkad av anodiserad eller pulverlackerad aluminium och är utformade så att det inte behöver monteringslister då kanalplastskivorna istället genom ett unikt system skjuts in i ett spår i aluminiumprofilerna, detta system underlättar monteringen och gör så att kanalplasten sitter fast bättre vid hård vind.

6mm kanalplast
I stället för glas har vi använt slagtålig uv-beständig kanalplast tillverkad av polykarbonat med en tjocklek av 6mm, vanligtvis brukar växthus i denna storleksklass vara av 4mm kanalplast men då de inte ger lika bra isoleringsförmåga och kanalplastens styvhet inte är lika god har vi valt den tjockare kanalplasten. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket säkert och bra om man har barn)

Ventilationsfönster
Växthusen har två eller fyra ventilationsfönster beroende på vilken storlek ni väljer och en skjutdörr med kullagrade hjul för en problemfri gång.

Stålsockel
En galvaniserad eller lackerad stålsockel ingår alltid för att växthuset skall få en stabil grund och den underlättar monteringen. Stålsockeln gjuts fast och sedan kan växthuset byggas därpå.

Monteringsanvisning
Växthuset levereras med utförlig svensk monteringsanvisning.