Funkis 403


Pinta 12,4m2 Leveys: 306cm Pituus: 406cm

More info Less info
  • Toimitus: SLUTSÅLD
  • Varastossa
22.495kr
24.995kr ( -10% )
Article no. Funkis403

Växthus Funkis 403

Suomenkielinen käännös tulee pian.

Storlek 12,4m2
Bredd: 406cm Längd: 306cm (med taksprång 334cm) Höjd: 247cm
(Takhöjd baksida: 180cm)

- Stomme av svartlackerad aluminium
- 10mm slagtålig kanalplast av UV-beständig polykarbonat
- Dubbel slagdörr med öppning på nästan 2m
- Fyra ventilationsfönster
- Integrerad takränna med stuprör

Växthuset har en mycket stabil aluminiumstomme av "Box-konstruktion" och den svarta lacken ger växthuset ett elegant utseende.

I stället för glas har vi använt 10mm UV-beständig kanalplast. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset behöver inga monteringslister då kanalplasten skjuts in i profilerna vilket gör att växthuset får en mycket elegant utsida utan synliga fästfjädrar eller plastlister. Aluminiumprofilerna "klickas" ihop genom ett unikt självlåsande system vilket underlättar monteringen och gör att det behövs väldigt få skruvar.

Växthuset är utrustat med fyra ventilationsfönster för att ge en god ventilation under varma sommardagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn.

Växthuset har två kraftiga slagdörrar som ger en öppning på nästan 2meter. Den breda öppningen gör det enkelt att använda växthuset som förråd vintertid då cyklar och trädgårdsmöbler lätt går in.

Vi rekommenderar att en grund gjuts eller muras ihop av lecablock där växthuset sedan kan förankras i.

Växthuset levereras med utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning Funkis

Be first to write a review about this product!

Arvostelusi:

Voit Lähetä arvostelu, sinun täytyy olla kirjautuneena.