Bellis-132


Storlek 13,2kvm (BxLxH) 256x516x236cm

Mer info Mindre info
  • Leveranstid: Sverige: Inom 1 vecka / Norge: 1-2 ukerer / Suomi: Viikon kuluessa
  • Finns i lager
14.795kr
16.495kr ( -10% )
Artikelnr Bellis-132

Växthus Bellis-132

Delbetala till 0% ränta, från 1233kr/mån.

Storlek 13,2m2
Bredd: 256cm Längd: 516cm Höjd: 236cm
(Takfotshöjd: 140cm)

- Stomme av aluminium
- 6mm slagtålig kanalplast för god isolering
- Dubbelskjutdörr
- Sex ventilationsluckor
- Integrerade takrännor med stuprör
- Stålsockel ingår

Bellis-132 Består av vårt växthus Bellis-82 som är 8,2m2 och en utbyggnadsdel på 5 m2. Bellis-82 har 5 kanalplastsektioner på långsidan och utbyggnadsdelen har 3 sektioner.

I stället för glas har vi använt kanalplast med en tjocklek av 6mm, vanligtvis brukar växthus i denna storleksklass vara av 4mm kanalplast men då de inte ger lika bra isoleringsförmåga och kanalplastens styvhet inte är lika god vilket påverkar tåligheten vid hård vind har vi valt den tjockare kanalplasten. Växthus med kanalplast blir mer och mer vanligt på glasväxthusens bekostnad och det p.g.a. kanalplastens alla fördelar som t.ex. en jämnare temperatur som gör att växterna trivs bättre, inget behov att hänga upp skuggväv och materialet är tåligt och säkert (mycket bra om man har barn).

Växthuset har inget behov av monteringslister då kanalplastskivorna genom ett unikt system skjuts in i ett spår i aluminiumprofilerna. Detta system underlättar monteringen.

Växthuset har dubbeldörr och sex ventilationsluckor. Sex ventilationsluckor är nödvändigt på ett växthus av denna storlek för att ge en god ventilation under varma dagar. Vi rekommenderar att ni monterar automatiska fönsteröppnare då de underlättar att hålla en jämn temperatur i växthuset. Automatiska fönsteröppnare finner ni under ventilation i menyn..

Galvaniserad stålsockel ingår. Stålsockeln ger växthuset en stabil grund och underlättar monteringen. Stålsockeln gjuts fast och sedan kan växthuset byggas därpå.

Växthuset levereras med utförlig Svensk monteringsanvisning.

Länkar:
Monteringsanvisning Bellis-82

Monteringsanvisning utbyggnad 5kvm

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.